angle-left Syysloma on Lukuloma!
Matkusta syyslomalla maailman ääriin ja tutustu uusiin maailmoihin!

Syysloma onkin nyt lukuloma ja sinulla on lupa matkustaa. Ota halutessasi kyytiin koko perhe tai kaveri. Seuramatkailkaa lukemalla yhdessä tai jakakaa hurjia matkakertomuksia omista reissuistanne.

Kampanjan verkkosivuille Lukuloma.fi on koottu lukuvinkkien lisäksi tulostettavia värityskuvia, joiden avulla voi asettaa itselleen lukutavoitteita ja seurata niiden etenemistä. Lisäksi kirja-alan ammattilaiset antavat kampanjan aikana lähikirjastoissa ja kirjakaupoissa lukuvinkkejä.

Lasten lukuvinkkejä löytyy Lukemosta kampanjasivulta https://lukemo.fi/tietoa-ja-ajankohtaista/ajankohtaista/syysloma-on-lukuloma-2/

Nuorten lukuvinkkejä on koottu Kirjasammon sivulle https://www.kirjasampo.fi/fi/sivupiiri-lukulomavinkit-nuorille-2020

Lukusammosta löydät myös aikuisten makuun kootun lukuvinkkisivun https://www.kirjasampo.fi/fi/lukuloma-2020-kirjavinkit-aikuisille

 

Lukuloman lukemista voit seurata vaikkapa värityskuvien avulla. Aseta itsellesi lukutavoite ja seuraa sen etenemistä värittämällä askeleesi merten syvyyksistä avaruuteen asti. Voit itse määritellä mikä on sinulle sopiva askel: Onko se tietty määrä sivuja tai kappaleita vai kokonainen kirja?

Värityskuvat löytyvät Lukuloma.fi sivustolta https://www.lukuloma.fi/varityskuvat

 

Tarkempaa tietoa lukulomasta löydät kampanjan sivulta https://lukuliike.fi/syysloma-on-tanakin-vuonna-lukuloma