Malinen, Jere : Suomalainen metsästys : linnuista suurriistaan

Suomalaiset ovat Euroopan innokkainta metsästyskansaa. Suomalainen metsästys - linnuista suurpetoihin kertoo kattavasti kaikkien Suomen riistaeläinten metsästyksestä. Teos on suomalaisille metsästäjille tai sellaiseksi aikoville tehty metsästyskirja, joka nostaa näkyvästi esille viime vuosien metsästyslainsäädännön uudistukset aina hanhenpyynnin rajoituksista biologisesti kestävään suden metsästykseen. Teksteihin on tallennettu kirjoittajien poikavuosista asti virinnyt rakkaus metsästykseen, ja ne tuovat suomalaisen riistan kaikkien ulottuville. Kirjan kuvat kertovat kiihkeistä metsästystilanteista ja hienoista tunnelmista.

         
     

Woodward, John : Suuri hevoskirja : hevosystävän aarreaitta

Todelliset ja myyttiset hevoset menneestä ja modernista maailmasta kohtaavat tässä ainutlaatuisesti kuvitetussa tietokirjassa. Kiehtovissa lyhyttarinoissa on historiallisia hevosia, legendojen ratsuja, kirjojen sankareita ja elokuvatähtiä. Kauniissa rotuprofiileissa maailman rotuja shetlanninponista perunpasoon. Loistava kuvitus ja ajanmukaiset tiedot kertovat monipuolisesti hevosen evoluutiosta historian halki kilparatojen tähdiksi.

         
     

Rozenzweig, Gary : Suuri iPad-kirja

Tässä kirjassa käsitellään uusinta iOS -käyttöjärjestelmää, joka toimii iPad Airissa, 3. ja 4. sukupolven iPadeissa, iPad 2:ssa sekä iPad minissä. Kirjan vaiheittaiset ohjeet yhdessä kuvien kanssa opastavat yksityiskohtaisesti, miten iPadin käyttäjän kannattaa toimia. Se auttaa ratkaisemaan iPadia käytettäessä vastaan tulevat ongelmat ja iPadin toiminnalliset rajoitukset. Lisäksi kirja antaa vinkkejä, joiden avulla lukija saa parhaan hyödyn omasta iPadistaan.

         
     

Jussila, Risto : Suuri pyydyskirja

Suuri pyydyskirja on ensimmäinen suomalainen pelkästään pyydyskalastukseen paneutuva tietokirja, jossa esitellään kattavasti pyydyskalastajan välineet verkoista katiskoihin, syöttikoukkuihin ja muun muassa siika- ja kuorelippoihin sekä opastetaan seikkaperäisesti ja asiantuntevasti niiden käyttö eri kalalajiemme pyynnissä.

         
     

Suuri traktorikirja : visuaalinen historia

Suuri traktorikirja on maatilan koneiden maailmaa laaja-alaisesti käsittelevä teos, jossa käydään läpi koko historia varhaisista höyrytraktoreista nykypäivän huipputeknisiin laitteisiin. Loistavasti kuvitettu Suuri traktorikirja esittelee yli 200 ikonista laitetta. Teoksessa luetellaan kattavasti kunkin aikakauden tärkeimmät laitteet teknisine tietoineen ja erityispiirteineen.

         
     

Usko tai älä! : 2016

Tämä hämmästyttävä Ripleyn usko tai älä! -sarjan tuorein kirja ällistyttää kummallisilla tosiasioillaan, tarinoillaan, haastatteluillaan ja erikoisartikkeleillaan. Hyppää kyytiin! 
Uskomattomalla maailmanympärysmatkalla törmäät omituisiin otuksiin, tutustut poikkeuksellisiin paikkoihin ja sukellat salaperäisiin seikkailuihin!

         
     

Korkiakoski, Kai : Ylivoimainen asiakaskokemus : työkalupakki

”Kumpi on kalliimpaa – palvelu vai huono palvelu?”
Ei ole yritysjohtajaa, jonka mielestä asiakkaat eivät ole tärkeitä. Todellisuudessa asiakasajattelu ei kuitenkaan saa sitä asemaa, josta ääneen on puhuttu. Asiakkaiden suositteluhalukkuutta on toki mittailtu ja asiakkaita tunnistettu. Siihen projekti sitten jääkin. Mutta asiakaskokemus ei ole projekti vaan keino rakentaa pysyvää kilpailuetua. Se on jatkuvaa kehittämistä, välitilinpäätöksiä ja suunnan tarkentamista. Ylivoimainen asiakaskokemus on konkreettinen työkirja ja ideapankki, miten yrityksestä voidaan rakentaa asiakaskeskeinen.