Conchita Wurst: Minä, Conchita : we are unstoppable

Thomas Neuwirth, joka tunnetaan paremmin nimellä Conchita Wurst, säväytti vuonna 2014 miljoonia Euroviisu-faneja ympäri Euroopan. Upeaksi naiseksi pukeutunut parrakas laulaja voitti viisut kappaleella ”Rise Like a Phoenix”. Menestys herätti paitsi haltioitunutta innostusta myös vastalauseita ja tappouhkauksia. Parrakkaan drag queenin sanat voiton hetkellä, ”Meitä ei voi pysäyttää”, oli piikki homofobiselle Venäjälle ja Itä-Euroopalle. Conchita Wurstin suosio ei kuitenkaan rajoitu sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin. Hän on levyttävä ja maailmaa kiertävä artisti, malli ja kulttuuri-ikoni. Hänen lahjakkuuttaan ja rohkeuttaan ihailevat kuuluisuudet Elton Johnista Cheriin ja Karl Lagerfeldiin.

         
     

Pekka Vuorinen: Backbeat : reggaen tarina

Kaikki tunnistavat jamaikalaisen musiikin – ’reggaen’ – sen keinuvasta rytmistä, mutta harva tietää, mistä sen erityispiirteet ovat peräisin. Musiikillisesta lahjakkuudesta tietysti, mutta myös niukkuuden vaatimasta kekseliäisyydestä. Kirjassa “Backbeat – Reggaen tarina” Pekka Vuorinen avaa jamaikalaisen musiikin historiaa ja nykypäivää seikkaperäisesti. Hän haluaa kertoa, että Jamaikalla on paljon muutakin tarjottavaa kuin Bob Marley. Mento, ska, rocksteady, reggae, dub, dancehall ja muut jamaikalaiset innovaatiot ovat vaikuttaneet musiikin kehitykseen ympäri maailmaa. Kirjassa on tekstin lisäksi mukana paljon valokuvia sekä johdatuksia äänitteisiin ja muihin asiantunteviin kirjoihin.

         
     

Lemmy Kilmister: Lemmy : omaelämäkerta

Maailman kovaäänisimmän rockbändin nokkamiehen muistelmat! Lemmyn tylyn tyylikkäät muistelmat ovat hilpeän viihdyttävä ja raivokkaan omaperäinen reissu rockbisneksen varjoisalle puolelle. Ne ovat myös verbaalinen täsmäisku teeskentelyä, terveysintoilua, moralismia, poliittisen korrektiuden nimissä harjoitettua tekopyhyyttä ja kaikenlaista kohtuullisuutta vastaan. Lemmy Kilmister (1945–2015) syntyi jouluaattona Stoke-on-Trentissä, Englannissa. Soitettuaan Rocking Vicarsissa, Opal Butterfliesissa ja Hawkwindissa hän perusti oman bändin, Motörheadin, joka ehti tahkoa kompromissitonta rock’n’rollia kolmisenkymmentä vuotta.

         
     

Elvis Presley: If i can dream : piano, vocal, guitar (nuotit)

This unique project features classic Elvis vocal performances with brand-new orchestral accompaniment by the Royal Philarmonic Orchestra, along with a duet with Michael Bublé, and appearances by Il Volo and Duane Eddy. This matching songbook features Piano/Vocal/Guitar arrangements of all 14 tracks: An American Trilogy, And the Grass Won't Pay No Mind, Bridge over Troubled Water, Burning Love, Can't Help Falling in Love, Fever, How Great Thou Art, If I Can Dream, In the Ghetto (The Vicious Circle), It's Now or Never, Love Me Tender, Steamroller (Steamroller Blues), There's Always Me and You've Lost That Lovin' Feelin'.

         
     

Ballads : 21 of the gratest love songs arranged for keyboards (nuotit)

Easy Keyboard Library: Ballads features some of the best-loved and popular ballads arranged with simplified melodies and chords for beginner keyboard players. Includes Love Me Like You Do as featured in the film Fifty Shades of Grey and classics such as When A Man Loves a Woman by Percy Sledge.