Olli Blomberg: Pieni rekkakirja 2
Tässä kuvakirjassa esitellään laajasti suomalaisia rekkoja ja kuorma-autoja. Teoksessa kerrotaan havainnollisesti mm. mikä on rekka, ekorekka, vasikka, kasettiyhdistelmä, moduuliyhdistelmä ja linkkiyhdistelmä.
Tämä kirja on täysin uusittu laitos aiemmin ilmestyneestä Pienestä rekkakirjasta.

         
     

Arttu Käyhkö: Pieni poliisiautokirja
Poliisin käyttämät autot ovat aina olleet kiinnostavia. Tämä kirja esittelee useimmat nyt liikenteessä olevat poliisin autotyypit. Samoin esitellään poliisimoottoripyöriä ja -veneitä. Teos antaa hyvän käsityksen kulkuvälineistä, joilla poliisi suorittaa valvontaa ja liikkuu turvaamassa järjestystä. Kirja soveltuu kaiken ikäisille, myös nuorille lukijoille.

         
     

Jari Auvinen: Pieni paloautokirja 2
Kaikenikäisille sopiva kuvateos suomalaisista palo- ja pelastusautoista. Kirja on täysin uusittu laitos aiemmin ilmestyneestä ja loppuunmyydystä Pienestä paloautokirjasta. Alan harrastajien perusteos esittelee monipuolisesti Suomessa käytössä olevaa paloautokalustoa.

         
     

Marjatta Rohila: Lasten uusi traktorikirja
Kokeneitten "traktorikirjailijoiden" Marjatta ja Vesa Rohilan uusi kirja lapsille ja lapsenmielisille traktoreista tositoimissa. Paljon upeita kuvia ja tietoa; kiinnostavia yksityiskohtia traktoreiden teknisistä ominaisuuksista ja historiasta.

         
     

Matti Hiittu: Uusi kuorma-autokirja
Lasten tieto- ja kuvakirja kuorma-autoista. Uusi kuorma-autokirja kertoo kuorma-autojen huimasta kehityksestä sadan viimeisen vuoden aikana. Kirja kuvaa tunnetuimpien kuorma-automerkkien vaiheita Suomessa, ja kertoo miten kuorma-autot rakentuivat erilaisiin tehtäviin, kuten palo-, sotilas- ja kilpa-autoihin. Kirjassa on myös sanasto-osio kuorma-autoista, niiden laitteista ja työvälineistä. Yli 160 värikuvaa.

         
     

Stephen Biesty: Jättiläiskoneet
Kirjassa on yli 40 luukkua, joista voit kurkistaa sisälle maailman suurimpiin koneisiin, kuten kaksikerroksiseen lentokoneeseen, sukellusveneeseen tai helikopteriin. Yksityiskohtaiset piirroskuvat ja paljon mielenkiintoista tietoa jättiläiskoneista.

         
     

Elizabeth Haldane : Kuorma-autoja
Suuret autot kiehtovat pieniä ihmisiä! Kenestäpä ei olisi upeaa istua jättimäisen rekan nupissa, korkealla muiden yläpuolella, ja sompailla taitavasti liikenteessä.  
Tämä kiehtova kirja sisältää paljon katsottavaa ja opittavaa rekkojen, kuorma-autojen ja monien muiden isojen ajoneuvojen ystäville. Kirjassa esitellään havainnollisesti mm. sulavalinjainen tankkiauto, voimakastehoinen tukkirekka, vaikuttava jättiläisdumpperi ja lunta pilvenä pöllyttävä aura-auto. Kaikkein jättiläismäisin on australialainen valtavan pitkä "maantiejuna", jota käytetään erilaisiin rahtikuljetuksiin

         
     

Arttu Käyhkö: Suomalainen poliisiautokirja
Teoksessa keskitytään tänä vuonna 200 vuotta täyttävän poliisin autokaluston kehittymiseen 1900-luvun alusta aina nykypäivään saakka - Mörkö se lähti piiriin. Lisäksi tutustutaan poliisimoottoripyörien historiaan ja katsastetaan muitakin poliisin kulkuneuvoja.  Teoksessa sivutaan myös Suomen poliisin ja Liikkuvan poliisin historiaa sekä liikenteenvalvonnassa käytettyjä laitteita.

         
     

Hans G. Isenberg:  Maailman kuorma-autot
Kuljetusalaa tuntemattoman voi olla vaikea käsittää, ettei meidän tuntemamme maailma tulisi hetkeäkään toimeen ilman kuorma-autoja. Jo siksikin niille kannattaa omistaa kirja, puhumattakaan siitä, että raskas kuljetuskalusto on kiehtonut niin isojen kuin pientenkin miesten mieltä koko olemassaolonsa ajan. Maailman kuorma-autot esittelee aakkosjärjestyksessä ammattilaisten autokalustoa kaikkialta maailmasta ja koko auton historian ajalta, aina ensimmäisistä moottoroiduista hevoskärryistä nykyajan maanteiden jättiläisiin. Jokaisesta mallista esitetään sekä kuva että lyhyt historiikki ja tekniset tiedot

         
         

 

1332094
Author: Drechsler, Florian, kirjoittaja
Year: 2021
883374
Author: Willson, Quentin, kirjoittaja
Year: 2014
More editions/formats:
1290501
Author: Nyberg, Anders, kirjoittaja, taiteilija
Year: 2020
1304177
Author: Taskinen, Kimmo, valokuvaaja, kuvittaja
Year: 2020
1290569
Author: Myyry, Pekka, kirjoittaja
Year: 2020
1290582
Author: Ovaskainen, Viljami, kirjoittaja
Year: 2020
1288640
Author: Gill, Peter T
Year: 2011
1270314
Author: Vesterinen, Jukka, kirjoittaja
Year: 2019