Skip to Content
TSIRP TSIRP KRÄÄK

 

Kansikuva Kansikuva Kansikuva
Lintuja näkyy joka puolella Suomea ja ympäri vuoden. Mutta miten niitä oppii tuntemaan?Tunnista linnut! esittelee satakunta suomalaista lintulajia, tuntomerkkejä, elintapoja ja ääniä. Kuvineen ja äänineen kirja johdattaa pihapiireistä ja mökkirannoilta lintutorneille ja pitemmällekin - antoisalle retkelle lintujen kiehtovaan maailmaan. Suositun ja palkitun luontokirjailijan uusi upea tunnistusopas esittelee 345 Suomessa tavattavaa lintulajia.Opas perehdyttää aloittelijan lintujen tunnistamiseen ja vahvistaa pitempään harrastaneiden määritysvalmiutta. Lintujen Suomi on uudentyyppinen ja kattava tietokirja suomalaisista linnuista, lintujen tunnistamisesta ja tarkkailusta.Kirja opastaa linturyhmien ja lajien tunnistamiseen ulkonäöstä, käyttäytymisestä ja äänistä. Se johdattaa lintujen maailmaan eri vuodenaikoina, pihapiireissä ja mökkirannoilla, pelloilla ja metsissä, joka puolella maata.

 

Ajankohtaista

Haapavesi

Lauantaina 25.4 klo 10 pyörähtää käyntiin kirjaston poistokirjojen myynti. Tule etsimään kevätlukemista.

Haapajärvi


Toukokuun näyttely:

Samssa veneessä -Jokillatvan Opiston Asorti-taidekurssin näyttely

 Tervetuloa tutustumaan!

Kärsämäki

 

Pyhäjärvi

 

Pyhäntä

 

Siikalatva

Poistolehtien myynti alkanut.  Kaikki lehdet 10 s/kpl.

Kirjan ja Ruusun päivä pidetään tiistaina 28.4.2015.

Tervetuloa mukaan kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet!

 

 

 

 

Language

  

Kirikirjastot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella klassista musiikkia Naxos Music Library -palvelun kautta. Klassisen lisäksi tarjolla on jonkin verran kansanmusiikkia sekä vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia. Valikoima kasvaa jatkuvasti.

Kuunteluun kirjautumiseen tarvitaan kirikirjastojen kirjastokortti.

Syötä kirjastokortin numero kenttään ilman tyhjiä välejä ja klikkaa login-painiketta. Seuraa palvelun omia, englanninkielisiä ohjeita.

Voit kuunnella enintään kaksi tuntia kerrallaan. Kun lopetat, muista kirjautua palvelusta ulos, jotta seuraava pääsee kirjautumaan palveluun.