Emilia Vuorisalmi : Sekaisin lovesta

Tutkitusti totta! Rakkaus sekoittaa pään. Rakkaustieteeseen perehtynyt lääkäri Emilia Vuorisalmi avaa esikoisteoksessaan kiinnostavasti ja rohkeasti uusimpia rakkautta ja parinvalintaa käsitteleviä tutkimuksia ja teorioita. Rakkaustiede auttaa nauttimaan täysin sydämin rakkaudesta ja antaa työkaluja selvitä haastavien aikojen yli.

       
   

Jutta Gustafsberg : Jutan voimakirja

Lukuisien ihmisen elämän muuttanut Jutta Gustafsberg paljastaa kirjassaan oman hyvinvointinsa ja menestyksensä salaisuudet. Jos kaipaat elämääsi muutosta, seuraa Jutan esimerkkiä! Mukana parhaat kotijumppaohjeet ja top 10 -kuntosaliohjeet sekä ravitsemustietoa.

 

       
   

Korkala & Sirén : Syty valolle – opaskirja valaisinrakenteluun

Syty valolle opastaa turvalliseen valaisinrakenteluun ulkonäöstä tinkimättä ja kertoo, millaisia sähkötöitä voi tehdä itse. Kirjan ohjeissa käytetään luovasti vanhoja, uusia, kierrätettyjä ja yllättäviäkin valaisinosia ja –tarvikkeita mukaan lukien ledit. Yksityiskohtaiset työvaihekuvat varmistavat onnistuneen ja sähköturvallisen lopputuloksen.

       
   

Lempinen & Paajanen : Pääkallosotilas : SS-vapaaehtoiseksi 16-vuotiaana

Hurja kertomus suomalaisnuorukaisen värväytymisestä SS-joukkoihin. Kirkasotsainen seikkailija todisti itärintaman armotonta sotaa Saksan vapaaehtoisjoukoissa vuosina 1941-1943. Kirja kertoo avoimesti millaisena Aarne Kähärä koki Waffen-SS:n koulutuksen, aseveljien kuolemat, kiivaat taistelut Ukrainan ja Venäjän hurmetantereilla sekä kotiinpaluun keskelle kesän 1944 torjuntataisteluja.

       
   

Mikko Uola : Eritahtiset aseveljet

Mikä oli Suomen sodanaikainen suhde Saksaan verrattuna muihin Saksan puolella sotineisiin valtioihin kuten Unkariin, Romaniaan ja Italiaan? Eritahtiset aseveljet vastaa tähän kysymykseen. Kirjassa perehdytään yksityiskohtaisesti siihen, millaisista taustoista eri maat ajautuivat toiseen maailmansotaan ja aseveljeyteen tai liittosuhteeseen Saksan kanssa.